Globe Reisburo

 

U bent van harte welkom bij Globe Reisburo Holten.

 

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de meest spectaculaire bestemmingen ter wereld, maar ook voor een gezellig weekend in eigen land.

 

Naast het uitgebreide aanbod aan reizen en brochures kunt u bij ons ook terecht voor originele kado’s. Wat te denken bijvoorbeeld van een Globe Vakantiecadeaubon, een Musicalbon of een GiftFor2. U geeft hiermee niet zomaar een kado, maar geeft de ontvanger ook nog eens een ruime keus uit ons aanbod.

 

U vindt ons naast het hoofdkantoor van Oad Reizen, waar u op dinsdag een bezoek kunt brengen aan het museum. U krijgt hiermee een kijkje in de geschiedenis en de ontwikkeling van de grootste Nederlandse reisorganisatie.

 

Globe Reisburo, een begrip in Holten

 
Meningen, advies en fieten over uw vakantiebestemming nalezen of opzoeken? Kijkt u dan op www.vakantiepanel.nl !!! Ook uw mening telt. Laat daarom ook uw bevindingen achter op de site.
 
Globe Reisburo heeft jaarlijks verschillende acties en evenementen. Voor meer informatie en de beste aanbiedingen verwijzen wij u naar de website van ons reisbureau.
www.globereisburo.nl/holten 
 
 

Openingstijden Globe Reisburo:

Maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur.

Zaterdag                  van 10.00-16.00 uur.

 

Openingstijden Oad Museum:

Dinsdag                         van 14.00-17.00 uur.

 


Routeplanner


Vul uw adres in, en klik op "geef routebeschrijving". In een nieuw venster krijgt u een routebeschrijving te zien naar Globe Reisburo.